Dokumall.se
Kontakta oss på dokumall.seLadda ner dokumentmallar
StartsidanHämta dokumentmallar härHär får du juristhjälp direktKontakta oss på dokumall.seAktuellt på dokumall.se och nyheterFärdiga tal!

  Sök dokumentmallar  
 

 
  5 senast publicerade  
  » Bodelning sambor
» Köpeavtal domän
» Kontantkvitto
» Reklamationsblankett
» Offertförfrågan

 
  5 populäraste mallar  
  » Checklista begagnad bil
» Testamente
» Samboavtal
» Gåvobrev
» Köpekontrakt bilköp


 
  3 senast köpta (telefon)  
  » Köpekontrakt Fastigh...
» Hyreskontrakt Lokal
» Äktenskapsförord reg...

 
  Annonser  
 
» Beställ Samboavtal
» Visitkort
» Låna pengar
» Sparkonto med hög ränta

Behöver du ett snabbt lån kan denna låneguide komma till användning då du kan jämföra alla sms lån direkt

 
 

 

 » Aktuellt på dokumall.se
............................................................................................................................................

» Fråga juristen! (2009-02-17)
En ny jurist har anslutit sig till Dokumall.se och kommer att svara på era frågor, samt hjälpa er att upprätta avtal. Har du någon fundering eller vill ha hjälp av en jurist? Skicka din fråga med hjälp av länken nedan.
» Fråga juristen
» Hyr ut ditt garage! (2007-06-15)
Nu när semestertiderna närmar sig, vill många hyra ut sitt boende och garage. Vi har tagit fram en mall för uthyrning av garage som ni kan använda i det syftet. Mallen passar både privatpersoner och företag. Ladda ner den mallen du behöver nedan:
» Hyresavtal Garage
» Att bestrida parkeringsböter! (2006-09-04)
Många av er har frågat oss om hur man bestrider parkeringsböter. Vi har nu tagit fram tre mallar som hjälper er att bestrida felparkeringsavgifter hos respektive parkeringsbolag. Första mallen är för själva bestridandet, enkelt utformat så att all nödvändig information är med. De två resterande mallarna är fullmakter för fysisk och juridisk person, måste bifogas till bestridan om bilen är registrerad på annan än den som bestrider boten. Ladda ner den mallen du behöver nedan:
» Bestridande av parkeringsbot
» Fulmakt för P-bot Fysisk person
» Fulmakt för P-bot Juridisk person
» Hyreskontrakt för husvagn! (2006-05-30)
Nu när sommaren närmar sig har vi fått många frågor om hyresavtal för husvagn. Många hyr ut sina vagnar och det gäller att vara på den säkra sidan så man inte blir lurad. Ladda ner mallen för hyreskontrakt husvagn nedan:
» Hyresavtal för Husvagn
» Två mallar för uthyrning av parkering! (2006-03-30)
Nu finns det som ni önskade hyreskontrakt för parkeringsplatser. Ska du hyra ut parkering, här finns en mall för det. Som bilaga till den mallen publicerade vi även mall för parkeringstillstånd, om man vill ha kontroll på vem som parkerar på angiven plats. Länkar till dessa mallar finns nedan:
» Hyresavtal för parkeringsplats
» Parkerings tillstånd
» Fem nya mallar publicerade! (2006-03-29)
Vi har lagt till fem nya mallar som ni efterfrågat. Fortsätt skicka in tips på det ni söker så kommer era förslag att publiceras här inom kort. Nya mallar idag är:
» Inventeringslista
» Kreditansökan avslag
» Avräkningsnota aktieköp
» Ansökan om lagfart
» Kreditansökan
» Information för sajtägare! (2006-03-05)
Driver du en sajt och vill erbjuda dina besökare juridisk hjälp? Vi håller just nu på att starta ett affiliate program för er som vill tjäna pengar på att länka till oss. Systemet är inte helt färdigt än, men ni kan redan nu anmäla er som affiliates. Vi kommer sedan att ta kontakt med er när allting är klart.
Klicka här för mer information
» Spara 250 kr nu! (2006-02-10)
Vi lyssnar på alla era tips och nu var det dags för en ny uppdatering. Många av er frågade om varför vi inte skickar mallar elektroniskt via den vanliga posten. Vi erbjuder nu en CD som ni själva komponerar online på sidan. Köper du en CD med 10 mallar, erhåller du en rabatt på 250 kr.
Klicka här för mer information
» Jurister Online (2006-02-03)
Vi får dagligen många frågor från er besökare, som rör juridik kring våra mallar och även era dagliga bekymmer. Därför har vi nu åter igen ingåt ett samarbete med utomstående jurister som kommer att kunna svara på alla dessa frågor. Klicka på "Jurister Online" till vänster och läs mer.
Klicka här för mer information
» Abonnera på våra mallar! (2005-11-01)
Vår nya tjänst kommer att förenkla det dagliga arbetet för många företag och föreningar. Nu kan ni köpa årsabonnemang och få tillgång till alla mallar under ett år. Ni får inloggningsuppgifter och kan när som helst logga in och hämta den mall ni behövder. Vi uppdaterar ständigt våra mallar och lägger till nya. Bli kund nu och spara tid på att leta. Abonnemanget kostar 1995 kr om året.
Klicka här för mer information
» Dagens uppdateringar (2005-10-31)
Idag uppdaterade vi sidan med en ny mall för gåvobrev som är specificerat för gåva av fastighet. Många har frågat oss om en specificerad mall för just fastighet.
Klicka här för att hämta Gåvobrev Fastighet
» Fem nya mallar publicerade (2005-10-24)
Fem nya mallar publiceras idag. Generalfullmakt, följesedel, enkelt skuldebrev, löpande skuldebrev i form av orderskuldebrev samt löpande skuldebrev i form av innehavareskuldebrev.
» Nya testamente mallar (2005-10-21)
Efter många förfrågningar från er har vi nu uppdelat mallarna för testamente. Nu finns det sammanlagt tre mallar för testamente. Den första mallen är för ensamstående, den andra för sambor och den tredje för makar.
» Nya mallar för bodelning (2005-10-19)
Det har kommit in 2 mallar som man behöver för att genomföra en bodelning under äktenskapet. Den ena mallen är en anmälan om bodelning som skickas in till tingsrätten och den andra är ett avtal mellan makarna om bodelning.
» Två nya köpekontrakt (2005-10-06)
Vi lade till 2 nya köpekontrakt, den första mallen är för köp av MC mellan privatpersoner. Den andra är ett generellt köpekontrakt som kan användas vid försäljning av valfri vara eller produkt. Denna mallen är ospecificerad.
Klicka här för att hämta köpekontrakt
» Hyresavtal biluthyrning (2005-10-05)
Idag fick vi ett mail av Daniel som letade efter en mall för hyreskontrakt bil. Vi tog fram den mallen på Daniels begäran och nu ligger den bland andra mallar där ni kan hämta den. Mallen innehåller även allmänna villkor för uthyrning av personbil eller lättlastbil.
Klicka här för att hämta Hyresavtal biluthyrning
» Ny mall för foderavtal! (2005-09-30)
Vi har lagt till en mall för foderavtal hund idag. Den mallen hittar ni här:
Klicka här för att hämta Foderavtal Hund
» 5 st nya mallar! (2005-09-25)
Idag uppdaterade vi sidan med fem nya mallar. En mall för uthyrning av en del av lägenhet eller hus i möblerat skick, denna mallen heter "hyreskontrakt möblerat rum". Vi lade även till en mall för "Aktieägaravtal" och bilaga till den som heter "Bolagsordning". Nästa mall som tillkom är "Köpeavtal Katt" för er som är på väg att köpa eller sälja en katt. Den femte mallen är en checklista inför köp av begagnad bil, som du bör ta med dig innan du köper en begagnad bil. Vi listar allt du bör titta på.
Hämta ckecklista begagnad bil här!
» 3 st nya mallar! (2005-09-19)
Nu finns det några nya mallar inlagda. Många har frågat om vi inte kunde ta fram mallar till pärmetiketter. Vi ha nu lagt till en standard mall för det och en mall till verifikationspärm. Sedan lade vi även till mall för tidsschema.
» En ny betalningsmetod tillkommit! (2005-09-09)
Vi strävar hela tiden efter att förenkla köp av våra mallar, det som saknades var att kunna betala för mallarna med sitt kreditkort eller med direkt banköverföring. Nu är det möjligt! Vårt samarbete med Payson ger denna möjligheten.
» Support Forum lades till (2005-09-08)
Vi får en hel del frågor ifrån er av samma innehåll. Det är frågor som förekommer ofta. Därför ska vi nu försöka underlätta för er. Har du funderingar kring dokumall.se och dess innehåll, du kan nu ställa denna fråga till supporten i forumet. Du kommer även kunna läsa tidigare frågor och svar på dessa.
Gå till Support Forum!
» Ny mall för köp av häst (2005-08-25)
Äntligen har vi uppdaterat sidan med mall för köp av häst. Köpekontrakt häst inkluderar allt ni behöver för att köpa eller sälja en häst.
Klicka här för att hämta Köpeavtal Häst!
» Ny betalningsmetod (2005-07-26)
Nu har vi tagit fram en ny betalningsform för er som inte har möjlighet att betala med hjälp av telefonen. Använd formuläret för att beställa upp till 10 mallar. Ni väljer om mallarna skall levereras via mail eller post. Vid leverans med posten tillkommer 10 kr för porto. Klicka här för att beställa mallar mot faktura!
» Nu erbjuder vi även färdiga tal (2005-07-14)
Vi har fått en del frågor om färdiga tal till bröllop, dop, begravning och liknande. Vi har efter alla era mail bestämt oss för att inleda ett samarbete med företag som erbjuder dessa tjänster. Klicka här för att gå till färdigskrivna tal!
» Nyhetsbrev för dokumall.se (2005-05-02)
Efter att ha fått återkommande mail från er besökare med frågor angående juridik, lagar och tips kring våra mallar bestämde vi oss för att starta ett nyhetsbrev. Vi kommer att samla all nyttig information om juridiska dokument, lagändringar och mycket annat. Vi kommer även att svara på era oftast förekommande frågor i våra nyhetsbrev. Gå med du också, denna tjänst är helt kostnadsfri. Klicka här för att gå med...
» Köpekontrakt för hund (2005-03-03)
Nu lade vi till en ny mall för er som ska köpa hund. Ett köpeavtal vid köp av hund är ett måste och vi ger er möjligheten att ladda ner mallen här. Mallen heter "Köpeavtal Hund" Klicka här för att hämta mallen: Köpekontrakt Hund
» Mall uppdatering (2005-02-04)
Efter återkommande mail vi får ifrån er, har vi lagt till 4 st nya mallar idag. Den ena är en delårsrapportmall för företag. Resterande tre är en enkel brevmall, för er som vill skriva snygga brev, köpekontrakt för båtköp av privatperson och körjournal för er som använder bil i tjänsten.. Fortsätt skicka in era önskemål!
» Ny sökfunktion på dokumall.se (2005-02-02)
Vi har fått många mail från er om att ni saknar en sökfunktion på sidan. Vi har nu lagt till en sökruta precis under menyn, nu kan ni söka efter mallar med ett "sökord".
» Sex nya mallar (2005-02-02)
Idag fyllde vi på med sex nya mallar i enlighet med er begäran. Hyreskontrakt Fritidsbostad, Hyreskontrakt Lägenhet, Hyreskontrakt Villa, Platsansökan, Utvecklingssamtal och Kompanjonsavtal. Fortsätt att maila oss om mallar ni saknar.
» Dokumall får en ny design (2005-01-31)
Sidan har nu fått en ny och snyggare design, detta för att underlätta användningen av sidan. Nya funktioner och fler mallar är under utveckling.
» Vi samlar uppgifter om jurister (2005-01-26)
Vi kommer att samla uppgifter i vår katalog om jurister i Sverige. Det kommer att underlätta för er att söka efter juristen närmast dig, där du kan få hjälp med frågor du behöver ha svar på. Vi kommer att fylla katalogen med jämna mellanrum.
» Förslag från er (2005-01-12)
Dokumall.se är skapad för att vara en hjälpsida för er som behöver ha snabb tillgång till färdiga mallar för avtal, kontrakt och liknande. Vi utvecklar mallar som ni efterfrågar, hela tiden lägger vi in nya mallar som ni saknar på vår lista. Vi tar fram mallen åt er och ni betalar endast 75 kr som vanligt, detta skulle annars gå på många hundra kronor. Hjälp oss att hjälpa dig och maila in förslag på mallar du saknar.

3409 - 6 Copyright © dokumall.se 2004