Dokumall.se
Kontakta oss på dokumall.seLadda ner dokumentmallar
StartsidanHämta dokumentmallar härHär får du juristhjälp direktKontakta oss på dokumall.seAktuellt på dokumall.se och nyheterFärdiga tal!

  Sök dokumentmallar  
 

 
  5 senast publicerade  
  » Bodelning sambor
» Köpeavtal domän
» Kontantkvitto
» Reklamationsblankett
» Offertförfrågan

 
  5 populäraste mallar  
  » Checklista begagnad bil
» Testamente
» Samboavtal
» Gåvobrev
» Köpekontrakt bilköp


 
  3 senast köpta (telefon)  
  » Köpekontrakt Fastigh...
» Hyreskontrakt Lokal
» Äktenskapsförord reg...

 
  Annonser  
 
» Beställ Samboavtal
» Visitkort
» Låna pengar
» Sparkonto med hög ränta

Behöver du ett snabbt lån kan denna låneguide komma till användning då du kan jämföra alla sms lån direkt

 
 

 
 » För företagskunder
............................................................................................................................................

» Lite fakta om våra tjänster
Grundtanken med dokumall.se är att du som företagare ska med våra tjänster kunna spara både tid och pengar. Tänk hur många gånger det är så att du snabbt behöver få tag på ett avtal eller ett annat dokument och spenderar många timmar på att söka mallen och sedan redigera så att den passar dig.

Vi kan göra det jobbet åt dig, vår databas rymmer idag 95 mallar som är de mest efterfrågade och mest användbara. Med endast några klick kan du få tillgång till det du behöver. Du kan handla våra mallar när du vill vid enstaka tillfällen, eller samla allt på en faktura per år och spara ännu mer pengar som abonnent hos oss.
» Bli abonnent! Enklare och ännu mer tillgängligt!
Här kan du registrera dig som medlem på dokumall.se och få tillgång till alla mallar. Medlemskapet gäller i 12 månader och du kan när som helst logga in och hämta mallar under den perioden. Årsabonnemanget kostar 1995 kr. Den här tjänsten är skapad i första hand för företag som vill på enkelt sätt ha tillgång till alla mallar.

» Anpassade mallar för din verksamhet!
Vi anpassar mallarna efter era behov så att de passar in i er övriga verksamhet. Det kan vara att vi placerar er logotyp i toppen på mallen, lägger till era kontaktuppgifter i foten på dokumentet osv. Kostnaden för en anpassad mall är 799 kr. och är en engångskostnad. Klicka nedan och skicka ett mail till oss så hjälper vi dig.

» Snygga fakturor anpassade för ditt företag!
Vi har tagit fram ett system som gör att dina fakturor ser snygga och professionella ut. Du har fullständig kontroll över dina kunder, produkter och fakturor. Du kan följa steg för steg hur det går för ditt företag och hur företaget utvecklas.

Kostnaden för att använda vår tjänst är endast 59 kr per månad. I abonnemanget ingår allt, du kan skapa så många kunder, artiklar och fakturor du vill och för 25 kr per månad kan du skapa fler användare som kan arbeta med dina fakturor. Klicka nedan och skicka ett mail till oss så skapar vi ett konto åt dig och du kan börja skicka snygga och professionella fakturor till dina kunder.

Systemet är gjort så att du kan både maila dina fakturor och skriva ut för att sedan posta dessa. Du väljer själv hur du vill att dina kunder ska få fakturan. Vänta inte, bli medlemFakturor.nu redan idag och förenkla ditt dagliga arbete med fakturering.


Förenkla din fakturering

3318 - 28 Copyright © dokumall.se 2004